Reports

[GA4] Col·lecció Usuari

Saber com són les persones que utilitzen un lloc web o una aplicació

La col·lecció Usuari us ajuda a saber com són les persones que utilitzen el vostre lloc web o aplicació, incloent-hi les dades demogràfiques (per exemple, l'edat i la ubicació) i la tecnologia que utilitzen (per exemple, la versió del navegador o de l'aplicació).

Accedir a la col·lecció

De manera predeterminada, tothom té accés a la col·lecció Usuari a l'esquerra. Si teniu la funció d'editor (o una de superior) i no veieu la col·lecció, podeu afegir-la des de la biblioteca d'informes.

Captura de pantalla amb la col·lecció Usuari marcada

Informes disponibles

La col·lecció Usuari inclou els informes següents de manera predeterminada, però si teniu la funció d'editor (o una de superior), podeu afegir qualsevol informe a la col·lecció:

Tema Informes
Atributs d'usuari

Visió general dels atributs d'usuari

Públics

Detalls de grups demogràfics

Tecnologia

Visió general de la tecnologia

Detalls de la tecnologia