[GA4] Optimale løsninger mht. User-ID

Optimale løsninger

Det frarådes at registrere et bruger-id (User-ID) som en tilpasset dimension.

Oprettelse af unødvendige tilpassede dimensioner med høj kardinalitet, f.eks. bruger-id (User-ID), har en negativ indvirkning på dine rapporter og medfører, at data bliver samlet på rækken "(other)".

Brug i stedet funktionen User-ID.

Analysér brugerbaserede data

I det følgende beskrives de funktioner, du kan bruge til at interagere med og analysere brugerbaserede data:

Eksempel på brug

Funktion

Jeg vil undersøge segmenter af brugere og gå i dybden med individuelle brugeraktiviteter.

Brugerudforskning

Jeg vil overvåge brugeregenskaber, når der indsamles data om dem, foretage fejlfinding i tilfælde af problemer og få indsigt i en brugers adfærd, når vedkommende besøger mit website eller bruger min app.

DebugView (fejlretningsvisning)

Jeg vil gerne have deduplikeret rapportering baseret på bruger-id (User-ID).

Jeg vil sammenligne brugere, der er logget ind, med brugere, der ikke er logget ind.

Verificer rapporteringsidentifikationen

I Universal Analytics bruges User-ID kun i specifikke User-ID-rapporter. User-ID er derfor registreret som en tilpasset dimension, der kan bruges i andre visninger end User-ID-visninger og til sammenligning af trafik.

I GA4 er deduplikering af User-ID inkluderet i alle rapporter, hvis User-ID er inkluderet i rapporteringsidentifikationen.

Sammenlign brugere, der er logget ind, med brugere, der ikke er logget ind

Jeg vil oprette remarketingmålgrupper baseret på bruger-id (User-ID).

Opret remarketingmålgrupper baseret på User-ID-data
Jeg vil gerne kunne se data på brugerniveau efter bruger-id (User-ID).

BigQuery Export

I GA4 er både Client-ID (user_pseudo_id) og User-ID (user_id) inkluderet i skemaet for BigQuery Export.

Jeg vil gerne kombinere mine Analytics-data med førstepartsdata (f.eks. CRM-data) med henblik på måling af offlinekonverteringer. BigQuery Export
Jeg vil gerne foretage en ekstra analyse af mine GA4-data (f.eks. ved at køre ML-modeller) og importere den opnåede indsigt i Google Analytics. BigQuery Export og import af data for offlinehændelser