[GA4] Rapport om konverteringer

Kontrollér, at Analytics har registreret dine hændelser som konverteringer, og få indsigt i brugeraktivitet

De foruddefinerede rapporter i Analytics hjælper dig med at verificere, at Analytics har registreret dine hændelser som konverteringer, og få indsigt i brugeraktivitet på dit website eller i din app. Når du vil undersøge dine data yderligere, kan du oprette udforskninger eller eksportere dine data til BigQuery.

Verificer konverteringshændelsen

Hvis du vil verificere, at Analytics har registreret en hændelse som en konvertering, skal du aktivere hændelsen på dit website eller i din app og derefter tjekke navnekortet Konverteringer efter hændelse i rapporten Realtid. Du skal kunne se hændelsesnavnet med mindst én konvertering ud for navnet på kortet.

Et screenshot af navnekortet Konverteringer efter hændelse i rapporten Realtid

Du kan også gå til rapporten DebugView og kigge efter hændelsesnavnet. Når Analytics registrerer hændelsen som en konvertering, vil du se et flag ud for hændelsesnavnet.

Et screenshot af rapporten DebugView med en konverteringshændelse fremhævet

Når Analytics registrerer hændelsen som en konvertering, skal du gå til Annonceringsrapporterne, rapporten Konverteringer og andre rapporter for at se dine konverteringsdata.

Annonceringsrapporter

Annonceringsrapporterne hjælper dig med at analysere, forstå og forbedre din onlineannoncering. Rapporten Konverteringsstier hjælper dig f.eks. med at forstå dine brugeres stier til konvertering, de kanaler, der initierer, hjælper og lukker konverteringer, og hvordan forskellige tilskrivningsmodeller distribuerer kredit til disse stier.

Rapporten Konverteringer

I rapporten Konverteringer kan du se, hvilke konverteringshandlinger der foretages oftest, hvor mange personer der har foretaget hver handling, og hvor stor omsætning der er knyttet til hver handling.

Et screenshot af rapporten Konverteringer

Metric'en Konverteringer

Du kan anvende metric'en Konverteringer på enhver rapport for at se antallet af konverteringer sammenlignet med den valgte dimension. Kolonnen Konverteringer i rapporten Sider og skærme viser dig f.eks. antallet af konverteringer pr. side eller skærm.

Mange rapport indeholder som standard metric'en Konverteringer, f.eks. rapporterne Brugeranskaffelse og Trafikanskaffelse, som hjælper dig med at forstå kilden, mediet og kampagnen, som er knyttet til forskellige konverteringer.

Et screenshot af rapporten Brugeranskaffelse med kolonnen Konvertering fremhævet