[GA4] Personliga användarinställningar

Uppdatera språk- och e-postinställningar.

Alla användare kan ange personliga inställningar för språk och e-postkommunikation.

E-postadressen och lösenordet som du använder när du loggar in på Analytics är en del av ditt Google-konto. Du kan uppdatera informationen på www.google.com/accounts. Om du har glömt ditt lösenord kan du hämta det på sidan Hjälp med lösenord.

Så här ändrar du inställningarna för visningsspråk och e-postkommunikation:

1. Gå till Administratör och klicka på Kontoinformation under Konto.
  2. Ändra önskade inställningar och klicka på Spara ändringar.

Med Språk kan du ange språket i rapporterna och användargränssnittet.

Obs! När du har ändrat inställningen Språk måste du logga ut från Google Analytics och logga in igen för att den nya inställningen ska få effekt.

Med Standarddatumintervall kan du ange mängden data som ska visas i varje rapport (7, 14, 28 eller 30 dagar) för Universal Analytics-egendomar. Alternativet påverkar inte Google Analytics 4-egendomar.

Du kan välja vilka e-postmeddelanden du vill få från Analytics. Tänk på att vi regelbundet skickar meddelanden om produktuppdateringar som påverkar ditt konto. Du kan inte välja bort sådana meddelanden.