[GA4] Personlige brugerindstillinger

Opdater sprogindstillinger og mailpræferencer.

Hver bruger kan angive personlige indstillinger for sprog og præferencer med hensyn til mailkommunikation.

Den mailadresse og den adgangskode, du bruger til at logge ind på Analytics med, er en del af din Google-konto. Du kan opdatere disse oplysninger på www.google.dk/accounts. Hvis du har glemt din adgangskode, kan du hente den på siden Hjælp til adgangskode.

Sådan opdaterer du indstillingerne for visningssprog eller mailkommunikation:

1. Klik på Kontooplysninger under Konto i Administrator.
  2. Rediger de relevante indstillinger, og klik på Gem ændringerne.

Via indstillingen Sprog kan du indstille det sprog, som dine rapporter og brugerfladen bliver vist på.

Bemærk! Når du har ændret indstillingen Sprog, skal du logge ud af Google Analytics og logge ind igen for at få den nye indstilling til at træde i kraft.

Via indstillingen Standarddatointerval kan du indstille, hvor mange data der indledningsvis skal vises i hver rapport (data for 7, 14, 28 eller 30 dage) på Universal Analytics-ejendomme. Denne indstilling har ingen betydning for Google Analytics 4-ejendomme.

Du kan vælge, hvilke typer mailmeddelelser du vil modtage fra Analytics. Husk, at vi regelmæssigt udsender meddelelser relateret til produktopdateringer, der har betydning for din konto. Du kan ikke fravælge denne type meddelelser.