[GA4] Målings-ID

En målings-ID i Google Analytics er en unik identifikator for en nettdatastrøm (altså et nettsted registrert i Google Analytics). I Google Analytics 4 har målings-ID-er dette formatet: «G-» etterfulgt av en kombinasjon av tall og bokstaver, for eksempel «G-PSW1MY7HB4».

Målings-ID-en fungerer som en viktig link mellom nettstedet og den tilsvarende datastrømmen i Google Analytics 4. Dette sikrer at dataene fra nettstedet sendes til det rette stedet.

I Google Analytics 4 er målings-ID-en den samme som destinasjons-ID-en.

Finn målings-ID-en din

Følg denne fremgangsmåten for å finne målings-ID-en:

1. Klikk på Datastrømmer under Innsamling og redigering av dataAdministrator-siden.
  2. Velg Nett-fanen.
  3. Klikk på nettdatastrømmen.
  4. Finn målings-ID-en i den første raden i informasjonen om strømmen.