[GA4] Målings-id

Et målings-id i Google Analytics er et unikt id for en webdatastrøm (som er et website, der er registreret i Google Analytics). Formatet for et målings-id i Google Analytics 4 er "G-" efterfulgt af en kombination af tal og bogstaver, f.eks. "G-PSW1MY7HB4".

Målings-id'et fungerer som et vigtigt link, der forbinder dit website til den tilhørende datastrøm i Google Analytics 4. Det sikrer, at dataene fra dit website sendes det rigtige sted hen.

I Google Analytics 4 er målings-id'et det samme id som destinations-id'et.

Find dit målings-id

Følg disse trin for at finde målings-id'et:

1. Klik på Datastrømme i Administrator under Dataindsamling og ændring.
  2. Vælg fanen Web.
  3. Klik på webdatastrømmen.
  4. Find målings-id'et i den første række med strømoplysninger.