Reports

[GA4] Konfigurationsgränser

Dessa gränser gäller per egendom. Om du behöver höja gränserna kan du uppgradera egendomen till Google Analytics 360. Gränserna för insamling av händelser finns i den här artikeln.

Konfigurationsgränser

I Google Analytics kan du inte konfigurera ett objekt när gränsen för det objektet har nåtts. Du kan till exempel inte skapa en ny målgrupp när du har skapat 100 av dem.

När din egendom samlar in mer data än samplingsgränsen för utforskningar använder Analytics ett urval av tillgänglig data i dina utforskningar. Läs mer

Konfigurerat objekt Gräns per egendom (information om gränser i 360 finns här) Kan jag arkivera objekt om jag är nära gränsen?
Målgrupper 100 Ja
Konverteringar 30 Ja
Anpassade insikter 50 Ja
Anpassade dimensioner med användaromfattning 25 Ja
Anpassade dimensioner med händelseomfattning 50 Ja
Anpassade mätvärden med händelseomfattning 50 Ja
Registrerade anpassade konverteringshändelser 30 Ja
Datalagring Upp till 14 månader Inte tillämpligt
Utforskningar

200 skapade per användare

500 delade

Ja
Samplingsgränser i Utforska 10 miljoner händelser per sökfråga Inte tillämpligt
Ads-länkar 400 Ja. Du kan även överväga att använda ett Google Ads-förvaltarkonto och länka till det kontot i stället för till enskilda kundkonton.