Reports

[GA4] Configuratielimieten

Deze limieten gelden per property. Als u uw limieten wilt verhogen, kunt u uw property upgraden naar Google Analytics 360. Bekijk dit artikel voor limieten voor het verzamelen van gebeurtenissen.

Configuratielimieten

Google Analytics staat niet toe dat u een item instelt zodra de limiet voor dat item is bereikt. U kunt bijvoorbeeld niet nog een doelgroep maken nadat u er 100 heeft gemaakt.

Als uw property meer gegevens verzamelt dan de steekproeflimiet voor verkenningen, gebruikt Analytics een steekproef van de beschikbare gegevens in uw verkenningen. Meer informatie

Geconfigureerd item Limiet per property (kijk hier voor de 360-limieten) Kan ik items archiveren als de limiet bijna is bereikt?
Doelgroepen 100 Ja
Conversies 30 Ja
Aangepaste inzichten 50 Ja
Gebruikersgerichte aangepaste dimensies 25 Ja
Gebeurtenisgerichte aangepaste dimensies 50 Ja
Gebeurtenisgerichte aangepaste statistieken 50 Ja
Geregistreerde aangepaste conversiegebeurtenissen 30 Ja
Gegevensbehoud Tot 14 maanden N.v.t.
Verkenningen

200 gemaakt per gebruiker

500 gedeeld

Ja
Steekproeflimieten voor verkenningen 10 miljoen gebeurtenissen per query N.v.t.
Koppelingen met Google Ads 400 Ja. U kunt ook overwegen een Google Ads-manageraccount te gebruiken en een koppeling te maken met dat account in plaats van met afzonderlijke klantaccounts.