Reports

[GA4] Määrityksen rajoitukset

Nämä rajoitukset ovat mittauskokonaisuuskohtaisia. Jos tarvitset tiukempia rajoituksia, voit päivittää mittauskokonaisuutesi Google Analytics 360 ‑versioon. Tapahtumien keruurajoitukset näet tästä artikkelista.

Määritysrajoitukset

Google Analytics ei salli kohteen määrittämistä, jos kohteita on jo suurin sallittu määrä. Jos sinulla on esimerkiksi 100 yleisöä, et voi luoda uutta yleisöä.

Jos mittauskokonaisuutesi keräämä datamäärä ylittää kartoitusten otantarajan, Analytics käyttää kartoituksissa otosta saatavilla olevasta datasta. Lue lisää

Määritetty kohde Rajoitus mittauskokonaisuutta kohden (360-version rajoitukset näet täältä) Voiko kohteita arkistoida, kun rajoitus on täyttymässä?
Yleisöt 100 Kyllä
Konversiot 30 Kyllä
Omat vinkit 50 Kyllä
Käyttäjälaajuiset omat ulottuvuudet 25 Kyllä
Tapahtumalaajuiset omat ulottuvuudet 50 Kyllä
Tapahtumalaajuiset omat mittarit 50 Kyllä
Rekisteröidyt omat konversiotapahtumat 30 Kyllä
Datan säilyttäminen Enintään 14 kuukautta
Kartoitukset

200 luotua analyysia käyttäjää kohden

500 jaettua analyysia

Kyllä
Tutustu näyterajoihin 10 miljoonaa tapahtumaa kyselyä kohden
Ads-linkit 400 Kyllä. Kannattaa myös harkita Google Adsin hallinnoijan tilin käyttämistä ja kyseiseen tiliin linkittämistä yksittäisten asiakastilien sijaan.