Reports

[GA4] Konfigurationsgrænser

Disse grænser gælder for hver ejendom. Hvis du har behov for højere grænser, kan du opgradere din ejendom til Google Analytics 360. Hvis du har problemer med indsamling af hændelser, kan du i stedet læse denne artikel.

Konfigurationsgrænser

I Google Analytics kan du ikke længere konfigurere et element, når grænsen for det pågældende element er nået. Du kan f.eks. ikke oprette en ny målgruppe, når du har oprettet 100 målgrupper.

Hvis dataindsamlingen på din ejendom overskrider grænsen for stikprøvetagning for udforskninger, bruger Analytics et udsnit af de tilgængelige data i dine udforskninger. Få flere oplysninger

Konfigureret element Grænse pr. ejendom (360-grænser kan ses her) Kan jeg arkivere elementer, hvis jeg er tæt på grænsen?
Målgrupper 100 Ja
Konverteringer 30 Ja
Tilpasset indsigt 50 Ja
Tilpassede dimensioner på brugerniveau 25 Ja
Tilpassede dimensioner på hændelsesniveau 50 Ja
Tilpassede metrics på hændelsesniveau 50 Ja
Registrerede tilpassede konverteringshændelser 30 Ja
Dataopbevaring Op til 14 måneder Ikke tilgængelig
Udforskninger

200 oprettet pr. bruger

500 delt

Ja
Grænser for stikprøvetagning for udforskninger 10 mio. hændelser pr. forespørgsel Ikke tilgængelig
Annoncelinks 400 Ja. Du kan også overveje at bruge en Google Ads-managerkonto og linke til den i stedet for til individuelle kundekonti.