Kurser og support til Google Analytics 4

Disse selvbetjeningsmuligheder er tilgængelige for brugere af Google Analytics 4-standardejendomme (den gratis version).

Undervisning

Ressourcer

Analytics-logo Skillshop

Skillshop tilbyder gratis onlinekurser i Google Analytics og andre Google Ads-værktøjer. Gennemfør selvstudierne for at lære, hvordan du får det fulde udbytte af dine Google-produkter.

Analytics-logo Analytics-demokonto

Analytics-demokontoen er en funktionsdygtig Analytics-konto, som alle Google-brugere kan få adgang til. Det er en god måde at se på faktiske virksomhedsdata og eksperimentere med Analytics-funktioner.

Google Marketing Platform Academy

Tilmeld dig Google Marketing Platform Academy for at se livestreams og on-demand-videoer, som præsenteres af vores team af produkteksperter, som vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af Google Marketing Platform-produkter og -løsninger, der understøtter dine marketingaktiviteter i et omskifteligt landskab.

Analytics-logo Enterprise Marketing Portal

Enterprise Marketing Portal er stedet, hvor vores Enterprise Partnere og slutannoncører finder indhold om, hvordan de kan bruge data og teknologi til deres marketing.

Google-logo Hjælp til Analytics

Hjælp til Analytics (dette website) beskriver alle aspekter af, hvordan du bruger Analytics, herunder hvordan du kommer i gang, tips til de bedste analyseløsninger og fejlfinding.

Analytics-logo Søgning integreret i Analytics

Søgefeltet i Analytics giver dig mulighed for at søge efter supportoplysninger (indsigt, hjælpeartikler og rundvisninger) via brugerfladen. Du kan få adgang til Søgning ved at finde søgning-ikonet og den vandrette bjælke øverst på en vilkårlig side.

Google Developers-logo Google Developers

Google Developers for Analytics indeholder demoer og værktøjer samt dokumentation for alle biblioteker, SDK'er, og API'er i Analytics.

YouTube-logo Analytics' YouTube-kanal

Analytics' YouTube-kanal har videoer om en række forskellige emner vedrørende kontooprettelse og dataanalyse.