Recollida de dades regional

Google Analytics utilitza centres de dades regionals per garantir que els mesuraments dels usuaris d'aplicacions mòbils i del web s'envien a Google Analytics amb la màxima celeritat i seguretat.

Com funciona

Quan Analytics estableix una connexió amb el centre de recollida de dades de Google més proper, les dades de mesurament s'envien a Analytics mitjançant una connexió HTTPS encriptada. Als centres de recollida, les dades es tornen a encriptar abans de reenviar-les als servidors de processament d'Analytics i posar-les a la vostra disposició a la plataforma Analytics.

Les adreces IP s'utilitzen per determinar el centre de dades local òptim.

A Google Analytics 4, les adreces IP s'utilitzen en el moment de la recollida per determinar la informació d'ubicació (país, ciutat i latitud i longitud de la ciutat) i, després, es descarten abans que les dades es registrin en qualsevol centre de dades o servidor.

A Universal Analytics, podeu activar l'emmascarament d'IP. Quan les adreces IP estan emmascarades, l'emmascarament es produeix abans que les dades es registrin en qualsevol servidor o centre de dades.

Més informació sobre l'emmascarament d'IP

Informació sobre les ubicacions dels nostres centres de dades.

Avantatges

La recollida de dades regional millora el rendiment dels vostres llocs web i aplicacions mòbils, ja que minimitza la distància i el temps total necessari perquè les dades s'enviïn a través d'una connexió segura als centres de dades de Google.

A més, la recollida de dades regional i la infraestructura dels centres de dades de Google permeten la redundància, de manera que, en el cas poc probable que un centre de dades local no estigui disponible, un altre centre de la regió pot continuar oferint un servei i una assistència totals als usuaris.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!