Opdatering vedrørende kampagnemåling for iOS 14 og nyere versioner

Få oplysninger om GBRAID og WBRAID

På grund af ændringer med hensyn til beskyttelsen af personlige oplysninger og brugernes forventninger i forbindelse hermed bliver Google-klik-id'et (GCLID) ikke længere anvendt uden brugersamtykke i iOS 14 og nyere versioner. Google Ads har i stedet lanceret to nye webadresseparametre, der gør det lettere at overholde Apples politikker og måle resultaterne for de af dine annoncer, der vises på iOS-enheder. Når det gælder måling af typen "app til app", hedder parameteren GBRAID, og når det gælder måling af typen "app til web", hedder den WBRAID. Få flere oplysninger

Hvad medfører disse opdateringer i Google Analytics?

• Google Ads-integrationer i Google Analytics: Du kan fortsat bruge dine allerede oprettede Google Ads-integrationer, herunder import af Analytics-konverteringer i Google Ads fra både Universal Analytics- og Google Analytics 4-ejendomme.
  • Rapportering i Google Analytics 4: I Google Analytics 4-rapporter om trafik, der er berørt af disse opdateringer, bruges der modellerede konverteringer.
  • Rapportering i Universal Analytics: Trafik, der er berørt af disse opdateringer, rapporteres som kilde/medium = google/cpc. Andre Google Ads-dimensioner (heriblandt Kampagne) rapporteres som (not set).