Hoe gegevens worden opgeslagen en getoond

[GA4] Automatisch uitgevouwen datasets voor Google Analytics 360

Deze functie is alleen beschikbaar voor Google Analytics 360-property's.

Als gegevens worden samengevoegd in een rij (overig) in een vaak bekeken rapport of verkenning in uw Google Analytics 360-property, zet Google Analytics automatisch uitgevouwen datasets aan. Met automatisch uitgevouwen datasets worden de gegevens in de rij (overig) uitgevouwen. Daardoor krijgt u een uitgebreider beeld van uw gegevens.

Google Analytics breidt de gegevens uit tot 52 dagen vóór de datum waarop het verzoek is ingediend. Ook worden nieuwe gegevens voortaan opgenomen.

Geen actie vereist

U hoeft niets te doen om automatisch uitgevouwen datasets te gebruiken. Ze worden automatisch gebruikt voor vaak bekeken rapporten en verkenningen in Google Analytics 360-property's, waardoor u een uitgebreider beeld van uw gegevens krijgt.

Analytics 360 zet automatisch uitgevouwen datasets uit als niemand in een property een rapport of verkenning heeft bekeken in de afgelopen 60 dagen. De gegevens worden dan weer samengevoegd in de rij (overig). Als u het rapport of de verkenning vaker bekijkt, activeert Analytics 360 weer een automatisch uitgevouwen dataset. U kunt dus merken dat gegevens van en naar de rij (overig) worden verplaatst.

Niet-ondersteunde dimensies

Automatisch aangepaste tabellen ondersteunen bepaalde dimensies niet. Als een rapport of verkenning een van de volgende dimensies bevat, gebruikt Analytics 360 geen automatisch uitgevouwen dataset en wordt de rij (overig) nog steeds getoond:

• Conversiepercentage per sessie (voor één specifieke conversie)
  • Conversiepercentage per gebruiker (voor één specifieke conversie)