Miten dataa tallennetaan ja näytetään?

[GA4] Google Analytics 360:n automaattisesti laajennetut datajoukot

Tämä ominaisuus on käytettävissä vain Google Analytics 360 ‐mittauskokonaisuuksissa.

Jos Google Analytics 360 ‐mittauskokonaisuutesi usein katsellussa raportissa tai kartoituksessa on tiivistetty dataa "(other)"-riville, Google Analytics ottaa käyttöön automaattisesti laajennetut datajoukot. Nämä datajoukot laajentavat "(other)"-rivillä olevan datan, jotta saat kattavamman kuvan datastasi.

Google Analytics laajentaa pyyntöä edeltävien 52 päivän datan sekä tulevan datan.

Ei tarvetta muutoksille

Sinun ei tarvitse ottaa automaattisesti laajennettuja datajoukkoja erikseen käyttöön. Niitä käytetään automaattisesti Google Analytics 360 ‐mittauskokonaisuuksien usein katselluissa raporteissa ja kartoituksissa, jotta saat kattavamman kuvan datastasi.

Analytics 360 poistaa automaattisesti laajennetut datajoukot käytöstä, kun kukaan mittauskokonaisuuden käyttäjistä ei ole katsellut raporttia tai kartoitusta 60 edellisen päivän aikana. Tällöin data tiivistetään taas "(other)"-riville. Jos alat katsoa raporttia tai kartoitusta useammin, Analytics 360 käynnistää toisen automaattisesti laajennetun datajoukon. Pidä tämä mielessä, jos huomaat, että dataa siirtyy "(other)"-riville tai pois siltä.

Ulottuvuudet, joita ei tueta

Automaattiset omat taulukot eivät tue kaikkia ulottuvuuksia. Jos raportti tai kartoitus sisältää seuraavia ulottuvuuksia, Analytics 360 ei käytä automaattisesti laajennettua datajoukkoa, vaan näet edelleen "(other)"-rivin:

• Istuntojen konversioprosentti (koskee yhtä konversiotapahtumaa)
  • Käyttäjien konversioprosentti (koskee yhtä konversiotapahtumaa).