Com s'emmagatzemen i es mostren les dades

[GA4] Conjunts de dades desplegats automàticament per a Google Analytics 360

Aquesta funció només està disponible per a les propietats de Google Analytics 360.

Si les dades es condensen en una fila (other) d'un informe o d'una exploració que es consulten habitualment a la propietat de Google Analytics 360, Google Analytics activa els conjunts de dades desplegats automàticament. Aquests conjunts de dades amplien les dades de la fila (other) per oferir-vos una visió més completa de les vostres dades.

Google Analytics amplia les dades durant 52 dies abans de la data en què es va fer la sol·licitud, així com les dades noves que es generin en endavant.

Cap acció necessària

No cal que feu res per utilitzar els conjunts de dades desplegats automàticament. Es fan servir automàticament per als informes i les exploracions que es consulten sovint a les propietats de Google Analytics 360, cosa que us proporciona una visió més completa de les vostres dades.

Analytics 360 desactiva els conjunts de dades desplegats automàticament quan cap usuari d'una propietat no ha consultat un informe ni una exploració en els 60 darrers dies. En aquest cas, les dades es tornen a condensar a la fila (other). Si consulteu l'informe o l'exploració més sovint, Analytics 360 activarà un altre conjunt de dades desplegat automàticament. Tingueu-ho en compte si observeu que les dades es mouen dins i fora de la fila (other).

Dimensions no admeses

Les taules personalitzades automàtiques no admeten algunes dimensions. Si un informe o una exploració inclou una de les dimensions següents, Analytics 360 no utilitzarà cap conjunt de dades desplegat automàticament, però continuareu veient la fila (other):

• Percentatge de sessions amb conversió (per a una conversió específica).
  • Percentatge de conversió dels usuaris (per a una conversió específica).