[GA4] Kjøp i apper

Kjøp i apper er digitalt innhold eller funksjoner du kan selge i en mobilapp via Google Play eller Apple App Store, slik at appen din ikke trenger å behandle økonomiske transaksjoner. Eksempler på kjøp i apper er abonnementsbasert innhold eller spesielle spillelementer. Analytics viser kjøp i appen i Kjøp i apper-rapporten.

Følgende er et eksempel på et kjøp i en app via Google Play:

Finn ut mer om kjøp i apper via Google Play eller Apple App Store.