[UA→GA4] Øk nettsalget

Google Analytics 4-områder (GA4) omfatter en rekke målings- og rapporteringsfunksjoner som spesifikt er utviklet for å være formålstjenlige for apper og nettsteder knyttet til netthandel. Eksempel:

Rapportér om konverteringer fra nettsalg

Traktutforskninger er spesielt nyttige hvis du vil danne deg et tydelig bilde av atferd i forbindelse med kjøp på nettet og identifisere områder som bør optimaliseres. Du kan bruke en traktutforskning for å angi og optimalisere bestemte hendelser du vil overføre i løpet av betalingsflyten.

Hvis du bruker User-ID som rapporteringsidentitet i området ditt, omfatter rapporter og utforskninger i GA4 aktivitet på flere enheter og flere plattformer. Handlingene en bruker utfører på én enhet eller plattform, sys sammen med handlinger brukeren utfører på en annen enhet eller plattform, så du får et mer helhetlig bilde av brukerens atferd.