[UA] Hantera och ställa in Analytics

Hantera och ställa in konton, egendomar och vyer.
I den här artikeln beskriver vi hur du administrerar dina konton, egendomar och vyer i Universal Analytics. Mer information om hur du administrerar egendomar i Google Analytics 4 finns i [GA4] Administratörssida.

Klicka på Administratör för att hantera och konfigurera dina konton, egendomar och vyer.

Ett konto är den högsta nivån i hierarkin, och du kan ha ett eller flera konton i Analytics. Ett konto innehåller en eller flera egendomar. Varje egendom motsvarar normalt en specifik webbplats eller app. Egendomar innehåller vyer, som är delmängder av rapportdata för egendomen.

Det finns tre kolumner: Konto, Egendom och Vy. Använd menyn högst upp i varje kolumn för att

• välja önskat konto, önskad egendom och önskad vy
  • skapa ett nytt konto eller en ny egendom eller vy.

Du kan använda länkarna i varje kolumn för att ställa in kontot, egendomen eller vyn som du har valt.

Du kan till exempel klicka på Användarhantering i kolumnen Konto för att lägga till användare i kontot du har valt. Om du vill lägga till användare i en egendom klickar du på Användarhantering i kolumnen Egendom. Om du vill lägga till mål i en vy klickar du på Mål i kolumnen Vy.

Läs mer om konton, egendomar och vyer