[UA] Analytics beheren en instellen

Accounts, property's en weergaven beheren en instellen.
In dit artikel staat hoe u uw accounts, property's en weergaven beheert in Universal Analytics. Ga naar de pagina Beheerder van [GA4] voor meer informatie over hoe u property's beheert in Google Analytics 4.

Klik op Beheerder om uw accounts, property's en weergaven te beheren en te configureren.

Een account is het hoogste beheerniveau in Analytics en u kunt meerdere accounts hebben. Een account bevat een of meer property's. Elke property vertegenwoordigt meestal een specifieke website of mobiele app. Property's bevatten weergaven. Dit zijn subsets van rapportagegegevens voor de property.

Er zijn 3 kolommen: ACCOUNT, PROPERTY en WEERGAVE. Gebruik het menu boven elke kolom om:

• het account, de property en de weergave te kiezen, of
  • een nieuw account, nieuwe property of nieuwe weergave te maken.

Gebruik de links in elke kolom om het account, de property of de weergave die u heeft gekozen, te configureren.

Klik bijvoorbeeld op Gebruikersbeheer in de kolom ACCOUNT om gebruikers aan uw geselecteerde account toe te voegen. Als u gebruikers aan een property wilt toevoegen, klikt u op Gebruikersbeheer in de kolom PROPERTY. Als u doelen aan een weergave wilt toevoegen, klikt u op Doelen in de kolom WEERGAVE.

Meer informatie over accounts, property's en weergaven