Analyticsin hallinta ja määrittäminen

Hallinnoi ja määritä tilejä, verkko-omaisuuksia ja näkymiä.

Valitsemalla Järjestelmänvalvoja voit hallinnoida ja määrittää tilejä, sivustoja ja näkymiä.

Tili on organisaation ylin taso, ja sinulla voi olla Analyticsissa yksi tai useampia tilejä. Tili voi sisältää yhden tai useampia sivustoja. Sivusto on yleensä jokin verkkosivusto tai mobiilisovellus. Sivustot sisältävät näkymiä, jotka ovat sivuston tietojen raportoinnin alaryhmiä.

Sarakkeita on kolme: TILI, SIVUSTO ja NÄKYMÄ. Sarakkeen yläosan avattavasta valikosta voit

• valita haluamasi tilin, sivuston tai näkymän tai
  • luoda uuden tilin, sivuston tai näkymän.

Sarakkeen linkkien avulla voit tehdä valitun tilin, sivuston tai näkymän määritykset.

Voit esimerkiksi lisätä käyttäjiä valitsemaasi tiliin klikkaamalla TILI-sarakkeessa Käyttäjien hallinta. Sivustoon lisätään käyttäjiä valitsemalla SIVUSTO-sarakkeessa Käyttäjien hallinta. Voit lisätä tavoitteita näkymään klikkaamalla NÄKYMÄ-sarakkeesta Tavoitteet.

Lue lisätietoja tileistä, verkko-omaisuuksista ja näkymistä.