[UA] Analyticsin hallinta ja määrittäminen

Määritä tilejä, mittauskokonaisuuksia ja näkymiä ja tee niihin muutoksia.
Tässä artikkelissa kerrotaan tilien, mittauskokonaisuuksien ja näkymien hallinnasta Universal Analyticsissa. Tietoa mittauskokonaisuuksien hallinnasta Google Analytics 4:ssä on artikkelissa [GA4] Järjestelmänvalvoja-sivu.

Klikkaa Järjestelmänvalvoja, niin pääset määrittämään tilejä, mittauskokonaisuuksia ja näkymiä tai tekemään niihin muutoksia.

Tili on organisaation ylin taso, ja sinulla voi olla Analyticsissa yksi tai useampia tilejä. Tili voi sisältää yhden tai useampia mittauskokonaisuuksia. Kukin niistä edustaa yleensä yhtä verkkosivustoa tai mobiilisovellusta. Mittauskokonaisuudet sisältävät näkymiä eli mittauskokonaisuuden raportointidatan osajoukkoja.

Sivulla on kolme saraketta: TILI, MITTAUSKOKONAISUUS ja NÄKYMÄ. Kunkin sarakkeen yläosassa on valikko, josta voit

• valita haluamasi tilin, mittauskokonaisuuden tai näkymän
  • luoda uuden tilin, sivuston tai näkymän.

Sarakkeen linkkien avulla voit tehdä valitun tilin, sivuston tai näkymän määritykset.

Jos haluat esimerkiksi lisätä käyttäjiä tilille, klikkaa Käyttäjähallinta TILI-sarakkeesta. Jos haluat lisätä käyttäjiä mittauskokonaisuuteen, klikkaa Käyttäjähallinta MITTAUSKOKONAISUUS-sarakkeesta. Jos haluat lisätä tavoitteita näkymään, klikkaa Tavoitteet NÄKYMÄ-sarakkeesta.

Lue lisää tileistä, mittauskokonaisuuksista ja näkymistä.