[UA] Gestionar i configurar Analytics

Gestionar i configurar comptes, propietats i visualitzacions
Aquest article explica com podeu administrar els comptes, les propietats i les visualitzacions a Universal Analytics. Per obtenir informació sobre com podeu gestionar propietats a Google Analytics 4, aneu a [GA4] Pàgina Administració.

Feu clic a Administrador per gestionar i configurar els comptes, les propietats i les visualitzacions.

Un compte és el màxim nivell d'organització i en podeu tenir un o diversos a Analytics. Cada compte conté una o més propietats, i cada propietat sol representar un lloc web o una aplicació mòbil específics. Les propietats contenen visualitzacions, que són subconjunts de dades d'informes per a la propietat.

Hi ha tres columnes: COMPTE, PROPIETAT i VISUALITZACIÓ. Utilitzeu el menú de la part superior de cada columna per:

• Seleccionar el compte, la propietat i la visualització que vulgueu.
  • Crear un compte, una propietat o una visualització.

Utilitzeu els enllaços que conté cada columna per configurar el compte, la propietat o la visualització que hàgiu seleccionat.

Feu clic a Gestió d'usuaris de la columna COMPTE, per exemple, per afegir usuaris al compte seleccionat. Per afegir usuaris a una propietat, feu clic a Gestió d'usuaris a la columna PROPIETAT. Per afegir objectius a una visualització, feu clic a Objectius a la columna VISUALITZACIÓ.

Més informació sobre els comptes, les propietats i les visualitzacions