Reports

[GA4] Informe de visió general de la implicació

L'informe de visió general de la implicació és un informe de visió general predefinit que resumeix les dades d'implicació. L'informe us pot ajudar a comparar les mètriques d'implicació clau al llarg del temps, a entendre quines pàgines i pantalles visiten els usuaris i a identificar les funcions amb què interactuen.

L'informe es mostra a l'esquerra de la col·lecció Cicle de vida. No el veureu a la col·lecció Objectius de negoci de manera predeterminada, però un editor o administrador pot afegir-lo al menú de navegació de l'esquerra.

How do users interact with your website or app? Use Engagement reports in Google Analytics

Consultar l'informe

1. Al menú de l'esquerra, seleccioneu Informes Informes.
  2. A l'esquerra, desplegueu Implicació a la col·lecció Cicle de vida.
  3. Feu clic a Visió general de la implicació.

Targetes de resum predefinides

L'informe de visió general de la implicació inclou les targetes de resum següents de manera predeterminada. Els administradors i els editors poden canviar les targetes, per tant, és possible que en vegeu unes altres.

Temps d'implicació mitjà

Temps d'implicació mitjà mostra el temps mitjà que el vostre lloc web ha estat en el focus al navegador d'un usuari o que la vostra aplicació mòbil ha estat en primer pla al dispositiu d'un usuari. Google Analytics utilitza la fórmula següent per calcular el temps d'implicació mitjà:
Temps d'implicació mitjà = (temps total que el lloc web ha estat en el focus o que l'aplicació ha estat en primer pla en totes les sessions) / (nombre total d'usuaris actius)
El temps d'implicació mitjà es calcula automàticament mitjançant les dades de les pàgines web i de les pantalles d'aplicació que estan configurades amb Google Analytics.
Com es pot interpretar el gràfic
El temps d'implicació mitjà de la pestanya pot ser superior a cadascun dels temps d'implicació mitjans del gràfic.
Això passa perquè el temps d'implicació mitjà de la pestanya mostra la suma del temps d'implicació per usuari dividida entre el nombre d'usuaris de tot el període de temps. Cada punt del gràfic mostra el temps d'implicació per usuari dividit entre nombre d'usuaris del dia en qüestió.
Exemple
Dos usuaris van visitar el vostre lloc web al juliol.
  • El 2 de juliol, l'usuari 1 va visitar-lo durant 3 minuts.
  • El 3 de juliol, l'usuari 2 va visitar-lo durant 4 minuts.
  • El 4 de juliol, l'usuari 1 va visitar-lo durant 5 minuts i l'usuari 2 va visitar-lo durant 6 minuts.

En aquest exemple, el temps d'implicació mitjà de la pestanya seria de 9 minuts i 00 segons perquè al juliol la visita de l'usuari 1 va durar un total de 8 minuts i la de l'usuari 2, un total de 10 minuts. La mitjana d'aquests dos temps d'implicació seria de 9 minuts.

El temps d'implicació mitjà del gràfic seria el següent:

• 2 de juliol: 3 min 00 s
  • 3 de juliol: 4 min 00 s
  • 4 de juliol: 5 min 30 s
En aquest exemple, el temps d'implicació mitjà de la pestanya seria superior al temps d'implicació mitjà de cada dia.

Sessions amb implicació per usuari

Sessions amb implicació per usuari mostra el nombre de sessions en què es va implicar cada usuari. Una sessió amb implicació és una sessió que ha durat almenys 10 segons o en què hi ha hagut 1 o més esdeveniments de conversió o 2 o més visualitzacions de pàgina o de pantalla. Google Analytics utilitza la fórmula següent per calcular les sessions amb implicació per usuari:
Sessions amb implicació per usuari = (nombre de sessions que han durat almenys 10 segons o en què hi ha hagut 1 o més esdeveniments de conversió o 2 o més visualitzacions de pàgina o de pantalla) / (nombre total d'usuaris)
Les sessions amb implicació per usuari es calculen automàticament mitjançant les dades de les pàgines web i de les pantalles d'aplicació que estan configurades amb Google Analytics.
Com es pot interpretar el gràfic
Les sessions amb implicació per usuari de la pestanya poden ser superiors a cadascuna de les sessions amb implicació per usuari del gràfic.
Això passa perquè les sessions amb implicació per usuari de la pestanya mostren la suma de les sessions amb implicació per usuari dividida entre el nombre d'usuaris de tot el període de temps. Cada punt del gràfic mostra les sessions amb implicació per usuari dividides entre el nombre d'usuaris del dia en qüestió.
Exemple
Dos usuaris van visitar el vostre lloc web al juliol.
  • El 2 de juliol, l'usuari 1 va tenir 1 sessió amb implicació.
  • El 3 de juliol, l'usuari 2 va tenir 2 sessions amb implicació.
  • El 4 de juliol, l'usuari 1 va tenir 3 sessions amb implicació i l'usuari 2 en va tenir 2.

En aquest exemple, les sessions amb implicació per usuari de la pestanya serien 4 perquè al juliol l'usuari 1 va tenir un total de 4 sessions amb implicació i l'usuari 2 en va tenir un total de 4. La mitjana d'aquests dos temps d'implicació seria de 4 sessions amb implicació.

Les sessions amb implicació per usuari del gràfic serien les següents:

• 2 de juliol: 1 sessió amb implicació
  • 3 de juliol: 2 sessions amb implicació
  • 4 de juliol: 2,5 sessions amb implicació
En aquest exemple, les sessions amb implicació per usuari de la pestanya serien superiors a les sessions amb implicació per usuari de cada dia.

Temps d'implicació mitjà per sessió

Temps d'implicació mitjà per sessió mostra el temps que els usuaris han interaccionat amb el vostre lloc web o la vostra aplicació per sessió. Google Analytics utilitza la fórmula següent per calcular el temps d'implicació mitjà per sessió:
Temps d'implicació mitjà per sessió = (temps mitjà que el vostre lloc web ha estat en el focus al navegador d'un usuari o que una aplicació ha estat en primer pla al dispositiu d'un usuari) / (nombre total de sessions)
El temps d'implicació mitjà per sessió es calcula automàticament mitjançant les dades de les pàgines web i de les pantalles d'aplicació que estan configurades amb Google Analytics.
Com es pot interpretar el gràfic
El temps d'implicació mitjà per sessió de la pestanya pot ser superior a cadascun dels temps d'implicació mitjans per sessió del gràfic.
Això passa perquè el temps d'implicació mitjà per sessió de la pestanya mostra la suma de les sessions amb implicació per sessió dividida entre el nombre de sessions de tot el període de temps. Cada punt del gràfic mostra el temps d'implicació mitjà per sessió dividit entre el nombre de sessions del dia en qüestió.
Exemple
Dos usuaris van visitar el vostre lloc web al juliol.
  • El 2 de juliol, l'usuari 1 va tenir 1 sessió amb implicació de 3 minuts.
  • El 3 de juliol, l'usuari 2 va tenir 2 sessions amb implicació de 3,5 minuts i 4,5 minuts.
  • El 4 de juliol, l'usuari 1 va tenir 1 sessió amb implicació de 4 minuts i l'usuari 2 en va tenir 1 de 6 minuts.

En aquest exemple, el temps d'implicació mitjà per sessió de la pestanya seria de 10 minuts i 30 segons perquè al juliol l'usuari 1 va tenir un total de 7 minuts de temps d'implicació i l'usuari 2 en va tenir un total de 14. La mitjana d'aquests dos temps d'implicació seria de 10,5 minuts.

El temps d'implicació mitjà per sessió del gràfic seria el següent:

• 2 de juliol: 3 minuts de temps d'implicació
  • 3 de juliol: 4 minuts de temps d'implicació
  • 4 de juliol: 5 minuts de temps d'implicació
En aquest exemple, les sessions amb implicació per usuari de la pestanya serien superiors a les sessions amb implicació per usuari de cada dia.

Usuaris en els 30 darrers minuts

Usuaris en els 30 darrers minuts mostra l'activitat en el moment en què es produeix mitjançant les dades de l'informe En temps real. La primera meitat de la targeta mostra el nombre total d'usuaris en els 30 darrers minuts i el nombre d'usuaris per minut durant aquest període de 30 minuts.

La segona meitat de la targeta inclou l'activitat en temps real d'una dimensió rellevant. Per exemple, l'informe de visió general de la implicació pot mostrar les pàgines i pantalles principals que els usuaris visiten en aquell moment, mentre que l'informe de visió general dels atributs d'usuari pot mostrar els països principals des dels quals les visiten en aquell moment.

Visualitzacions i Recompte d'esdeveniments

Visualitzacions mostra el nombre de pantalles d'aplicació mòbil o de pàgines web que han vist els usuaris. Les visualitzacions repetides d'una mateixa pantalla o pàgina es compten com a visualitzacions independents. Recompte d'esdeveniments mostra el nombre de vegades que s'ha recollit un esdeveniment des del vostre lloc web o aplicació.
Aquestes dues mètriques es calculen automàticament mitjançant les dades de les pàgines web i de les pantalles d'aplicació que estan configurades amb Google Analytics.
Tingueu present que els gràfics mostren el nombre de visualitzacions i els recomptes d'esdeveniments per dia, mentre que els valors de les pestanyes mostren la suma de les visualitzacions i dels recomptes d'esdeveniments de tot el període de temps.

Recompte d'esdeveniments per nom de l'esdeveniment

El recompte d'esdeveniments per nom de l'esdeveniment mostra els esdeveniments principals que han activat els usuaris i la freqüència amb què s'ha activat cadascun dels esdeveniments principals. Per exemple, la taula següent mostra que els esdeveniments screen_view i user_engagement són els que s'han activat més sovint.

Podeu fer clic en qualsevol esdeveniment de la taula (p. ex., "screen_view") per obrir un informe sobre l'esdeveniment, o bé podeu fer clic a "Mostra els esdeveniments" per obrir l'informe d'esdeveniments.

Visualitzacions per títol de pàgina i classe de pantalla

Visualitzacions per títol de pàgina i classe de pantalla mostra el nombre de vegades que els usuaris han vist cada pàgina o pantalla en el període de temps especificat, ordenats per les pàgines i pantalles vistes amb més freqüència.

Per exemple, a la taula següent, les pàgines Inici i Carretó són les que s'han visualitzat més sovint. Podeu fer clic a "Mostra les pàgines i les pantalles" per obrir l'informe de pàgines i pantalles.

Activitat dels usuaris al llarg del temps

Activitat dels usuaris al llarg del temps mostra el nombre de persones que han utilitzat el vostre lloc web o la vostra aplicació en els 30 darrers dies, els 7 darrers dies i el darrer dia. Podeu fer servir la targeta per comparar els canvis d'activitat entre un període de temps curt i un de més llarg. La targeta només inclou els usuaris que han interaccionat amb l'aplicació en primer pla al dispositiu.

Per exemple, al gràfic següent, hi hauria 72.000 usuaris els 30 darrers dies i 3.500 usuaris el darrer dia. Si el nombre d'usuaris de l'últim dia comencés a baixar, podríeu preveure que, en el futur, hi hauria menys usuaris en els 7 i 30 darrers dies.

Atracció d'usuaris

L'atracció d'usuaris compara la implicació dels usuaris actius durant un període de temps més curt amb la seva implicació durant un període de temps més llarg. Us poden ajudar a entendre fins a quin punt aconseguiu retenir els usuaris al llarg del temps, ja que les ràtios més elevades suggereixen una bona implicació i retenció dels usuaris.

Google Analytics calcula les ràtios següents automàticament:

• Usuaris actius diaris (UAD) / Usuaris actius mensuals (UAM)
  • Usuaris actius diaris (UAD) / Usuaris actius setmanals (UAS)
  • Usuaris actius setmanals (UAS) / Usuaris actius mensuals (UAM)

Les ràtios estan formades pels valors següents:

• Usuaris actius diaris (UAD): el nombre d'usuaris actius durant les 24 darreres hores.
  • Usuaris actius setmanals (UAS): el nombre d'usuaris actius durant els 7 darrers dies.
  • Usuaris actius mensuals (UAM): nombre d'usuaris actius durant els 30 darrers dies.

Per exemple, la ràtio "UAD/UAM" mostra el percentatge d'usuaris que han interaccionat amb el vostre lloc web o aplicació durant les 24 darreres hores en comparació amb els que hi han interaccionat durant els 30 darrers dies. Si els usuaris han interaccionat amb el lloc web o aplicació cada dia, la ràtio serà del 100%. Si alguns usuaris hi han interaccionat durant el darrer mes, però no l'han visitat durant el darrer dia, la ràtio serà inferior al 100%.