[GA4] Integratie van Salesforce Marketing Cloud-rapportage

Door de integratie tussen Google Analytics 4-property's en Salesforce Marketing Cloud kunt u Analytics-campagne-, gebruiks- en contentgegevens bekijken in Salesforce.

Google Analytics 4 koppelen aan Marketing Cloud

Vereiste rechten

Beheerdersrechten voor Marketing Cloud. Rol Bewerker voor de Google Analytics 4-property.

De link maken

U maakt de link in Marketing Cloud.

Lees in de Salesforce-instructies hoe u een link voor uw website maakt.

Lees in de Salesforce-instructies hoe u een link voor uw app maakt.

Gerelateerde bronnen

Beheer van Marketing Cloud-gegevens en Analytics: Google Analytics tracking