[GA4] Raportoinnin integrointi Salesforce Marketing Cloudiin

Kun integroit Google Analytics 4 ‑mittauskokonaisuudet Salesforce Marketing Cloudiin, voit katsoa Analyticsin kampanja-, käyttö- ja sisältödataa Salesforcessa.

Google Analytics 4:n linkittäminen Marketing Cloudiin

Tarvittavat luvat

Marketing Cloudin järjestelmänvalvojan luvat. Google Analytics 4 ‑mittauskokonaisuuden muokkaajan rooli.

Linkin luominen

Voit luoda linkin Marketing Cloudissa.

Katso Salesforcen ohjeet linkin luomiseen verkkosivustollesi.

Katso Salesforcen ohjeet linkin luomiseen sovelluksellesi.

Muita lähteitä

Marketing Cloud Data Management and Analytics: Google Analytics Tracking