Aquest article és sobre les propietats de Google Analytics 4. Consulteu la secció Universal Analytics si encara feu servir una propietat de Universal Analytics, que deixarà de tractar dades l'1 de juliol de 2023 (l'1 d'octubre de 2023, en el cas de les propietats d'Analytics 360).

[GA4] Integració d'informes de Salesforce Marketing Cloud

La integració entre les propietats de Google Analytics 4 i Salesforce Marketing Cloud us permet veure les dades de campanya, d'ús i de contingut d'Analytics a Salesforce.

Enllaçar Google Analytics 4 a Marketing Cloud

Permisos obligatoris

Permís d'administrador de Marketing Cloud. Funció d'editor per a la propietat de Google Analytics 4.

Crear l'enllaç

Heu de crear l'enllaç a Marketing Cloud.

Consulteu les instruccions de Salesforce per crear un enllaç per al vostre lloc web.

Consulteu les instruccions de Salesforce per crear un enllaç per a la vostra aplicació.

Recursos relacionats

Gestió de dades de Marketing Cloud i Analytics: seguiment de Google Analytics