[GA4] Integració d'informes de Salesforce Marketing Cloud

La integració entre les propietats de Google Analytics 4 i Salesforce Marketing Cloud us permet veure les dades de campanya, d'ús i de contingut d'Analytics a Salesforce.

Enllaçar Google Analytics 4 a Marketing Cloud

Permisos obligatoris

Permís d'administrador de Marketing Cloud. Funció d'editor per a la propietat de Google Analytics 4.

Crear l'enllaç

Heu de crear l'enllaç a Marketing Cloud.

Consulteu les instruccions de Salesforce per crear un enllaç per al vostre lloc web.

Consulteu les instruccions de Salesforce per crear un enllaç per a la vostra aplicació.

Recursos relacionats

Gestió de dades de Marketing Cloud i Analytics: seguiment de Google Analytics