[GA4] Översiktsrapport

En översiktsrapport är en typ av rapport i Google Analytics som sammanfattar detaljrapporterna om ett ämne. Rapporten Översikt över intäktsgenerering ger till exempel en sammanfattning av rapporterna E-handelsköp, Köpresa och Utgivarannonser.

Den består av en serie översiktskort som vart och ett innehåller en översiktsbild över data från en detaljrapport. Redigeringsbehöriga och administratörer kan lägga till och ta bort översiktskort för att anpassa översiktsrapporten.

Ett ämne kan ha en enstaka översiktsrapport.