[GA4] Oversigtsrapport

En oversigtsrapport er en type Google Analytics-rapport, der opsummerer de detaljerede rapporter i et emne. I rapporten Oversigt over indtægtsgenerering kan du f.eks. se en oversigt over rapporterne E-handelskøb, Købsrejse og Udgiverannoncer.

Det består af en række oversigtskort, hvor hvert kort indeholder et øjebliksbillede af data fra en detaljeret rapport. Redaktører eller administratorer kan tilføje og fjerne oversigtskort for at tilpasse oversigtsrapporten.

Der kan kun være én oversigtsrapport pr. emne.