[GA4] Erittelyraportti

Erittelyraportti on mahdollistaa tarkan data-analyysin sekä sisältää kaksi kaaviota ja taulukon. Se eroaa yleiskatsausraportista, jossa on yleisluontoisia yhteenvetotietoja.

Jos muutat ulottuvuutta tai lajittelet taulukon eri mittarin mukaan, kaaviossa näkyvä data muuttuu. Jos olet muokkaaja tai järjestelmänvalvoja, voit muokata erittelyraporttia muuttamalla eri ulottuvuuksia, mittareita ja kaaviotyyppejä.Lue lisää muokkaamisesta

Datan tarkempi tutkiminen

Voit tutkia dataa edistyneillä visualisoinneilla ja tekniikoilla avaamalla erittelyraportin Kartoituksissa.

1. Klikkaa erittelyraportin oikeasta yläkulmasta Muokkaa vertailuja .
  2. Valitse oikeasta alakulmasta Tutki.