[GA4] Detaljeret rapport

En detaljeret rapport er en rapporttype, der giver mulighed for dybdegående dataanalyse og indeholder to diagrammer og en tabel. Den adskiller sig fra en oversigtsrapport, som viser oversigtsdata på højt niveau.

Hvis du ændrer dimensionen eller sorteringen efter en anden metric i tabellen, transformeres de data, der vises i diagrammerne. Hvis du er redaktør eller administrator, kan du tilpasse en detaljeret rapport med forskellige dimensioner, metrics, diagramtyper og meget mere. Få flere oplysninger om tilpasning

Gå på opdagelse i dine data

Hvis du vil undersøge dine data ved hjælp af avancerede visualiseringer og teknikker, skal du åbne en detaljeret rapport i Udforskninger.

1. Øverst til højre i den detaljerede rapport skal du klikke på Rediger sammenligninger .
  2. Klik på Udforsk nederst til højre.