[GA4] Informe de detalls

Un informe de detalls és un tipus d'informe que permet fer una anàlisi de dades en profunditat i que inclou dos gràfics i una taula. No és el mateix que un informe de visió general, que mostra dades de resum de nivell alt.

Canviar la dimensió o ordenar-la per una mètrica diferent a la taula transforma les dades que es mostren als gràfics. Si sou editor o administrador, podeu personalitzar un informe de detalls amb dimensions, mètriques i tipus de gràfics diferents, entre d'altres. Informació sobre la personalització

Explorar encara més les dades

Per examinar les vostres dades mitjançant visualitzacions i tècniques avançades, obriu un informe de detalls a Exploracions.

1. A la part superior dreta de l'informe de detalls, feu clic a Edita les comparacions .
  2. A la part inferior dreta, feu clic a Explora.