Radera en egendom

Viktigt! Egendomen och alla ingående rapportvyer raderas permanent 35 dagar efter att du har lagt dem i papperskorgen. När egendomen är raderad går det inte längre att hämta tidigare data eller återskapa rapporterna.

Du måste ha rollen Redigerare för att kunna flytta en vy till papperskorgen. När du flyttar en egendom till papperskorgen raderas också alla ingående vyer. Så här flyttar du en egendom till papperskorgen:

1. Logga in på Google Analytics..
  2. Klicka på Administratör och gå till egendomen som du vill ta bort.
  3. Klicka på Inställningar för egendom i kolumnen Egendom.
  4. Klicka på Flytta till papperskorgen.
  5. Klicka på Flytta egendom till papperskorgen i bekräftelserutan.

När du inte kan radera en egendom

Du kan inte radera en Google Analytics 4-egendom om den är länkad till en Universal Analytics-egendom. Läs mer här.

Om du försöker radera en länkad Google Analytics 4-egendom visas följande felmeddelande:
Denna egendom är en del av en länk mellan en Universal Analytics-egendom och en Google Analytics 4-egendom.

Gör följande:

1. Öppna ditt Google Analytics-konto.

2. Klicka på Administratör längst ned till vänster på sidan och välj sedan Universal-egendomen.

1. Klicka på Konfigurationsassistent för GA4 och bekräfta det länkade id:t för GA4-egendomen.

1. Klicka på Koppla från. Ett popup-fönster visas.

1. Klicka på Fortsätt och sedan på Egendomsinställningar.

1. Klicka på Flytta till papperskorgen.

2. Klicka på Radera egendom.

Du bör nu kunna radera egendomen.