Sivuston poistaminen

Tärkeää: Sivustosi ja kaikki sen raportointinäkymät poistetaan pysyvästi 35 päivän kuluttua siitä, kun sivusto on siirretty roskakoriin. Kun sivusto on poistettu, sen historiatietoja ei enää voi hakea eikä raportteja saa takaisin.

Sivuston siirtäminen roskakoriin edellyttää muokkausoikeuksia. Kun sivusto siirretään roskakoriin, sinne siirtyvät myös kaikki osanäkymät. Voit siirtää sivuston roskakoriin seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Analyticsiin..
  2. Valitse Järjestelmänvalvoja ja siirry poistettavan sivuston kohdalle.
  3. Valitse SIVUSTO-sarakkeesta Sivuston asetukset.
  4. Valitse Siirrä roskakoriin.
  5. Klikkaa vahvistusnäytöllä Poista sivusto.