Mittauskokonaisuuden poistaminen

Tärkeää: Mittauskokonaisuus ja kaikki sen raportointinäkymät poistetaan pysyvästi 35 päivän kuluttua siitä, kun mittauskokonaisuus on siirretty roskakoriin. Tämän jälkeen mittauskokonaisuutta ei voi enää palauttaa eikä sen aiempaa dataa tai raportteja saa enää takaisin.

Jos haluat siirtää mittauskokonaisuuden roskakoriin, sinulla on oltava muokkaajan rooli. Kun mittauskokonaisuus siirretään roskakoriin, sinne siirtyvät myös kaikki mittauskokonaisuuteen kuuluvat näkymät. Näin siirrät mittauskokonaisuuden roskakoriin:

1. Kirjaudu Google Analyticsiin..
  2. Valitse Järjestelmänvalvoja ja siirry poistettavan mittauskokonaisuuden kohdalle.
  3. Valitse MITTAUSKOKONAISUUS-sarakkeesta Mittauskokonaisuuden asetukset.
  4. Valitse Siirrä roskakoriin.
  5. Klikkaa vahvistusnäkymästä Siirrä mittauskokonaisuus roskakoriin.

Tilanteet, joissa mittauskokonaisuutta ei voi poistaa

Et voi poistaa Google Analytics 4 ‐mittauskokonaisuutta, jos se on linkitetty Universal Analytics ‐mittauskokonaisuuteen. Lue lisää täältä.

Jos yrität poistaa linkitetyn Google Analytics 4 ‑mittauskokonaisuuden, näet seuraavan virheilmoituksen:
"Tätä mittauskokonaisuutta ei voi poistaa, koska se on osa Universal Analytics ‑mittauskokonaisuuden ja Google Analytics 4 ‑mittauskokonaisuuden välistä linkkiä."

Voit korjata tämän näin:

1. Mene Google Analytics ‑tilillesi.

2. Klikkaa sivun vasemmasta alakulmasta Järjestelmänvalvoja ja valitse Universal-mittauskokonaisuus.

1. Klikkaa GA4:n Setup Assistant ja tarkista linkitetyn GA4-mittauskokonaisuuden tunnus.

1. Klikkaa Katkaise yhteys, niin näkyviin tulee ponnahdusikkuna.

1. Klikkaa Jatka ja sitten Mittauskokonaisuuden asetukset.

1. Klikkaa Siirrä roskakoriin.

2. Valitse Poista mittauskokonaisuus.

Nyt mittauskokonaisuuden poistamisen pitäisi onnistua.