Google Apper
Hovedmenyen

Eksportér rapporter, og send rapporter via e-post

Eksportér rapporter

Slik eksporterer du rapporter:

1. Åpne rapporten du vil eksportere. Når du bruker Analytics, eksporteres rapporten nøyaktig slik den vises på skjermen, så sørg for at du har brukt ønsket datoperiode og ønskede rapportinnstillinger.
  2. Klikk på Eksportér under tittelen på rapporten.
  3. Velg ett av disse formatene:
    • CSV
    • TSV
    • TSV for Excel
    • Excel (XLSX)
    • Google Regneark
    • PDF

Filen din genereres automatisk og er tilgjengelig i nedlastingskatalogen på datamaskinen din.

Det siste linjediagrammet som genereres når du kjører et bevegelig diagram, blir ikke eksportert.

Send rapporter via e-post

Grensen for antall planlagte rapporter via e-post er 400 per bruker per datautvalg.

Slik sender du en rapport via e-post:

1. Åpne rapporten du ønsker å sende via e-post.
  2. Klikk på E-post under rapporttittelen.
  3. E-postadressen du brukte ved pålogging, er oppført i Fra-feltet.
  4. Angi en kommadelt liste med e-postadresser i Til-feltet.
  5. Angi et emne, og velg vedleggsformat og frekvens.
  6. Hvis du valgte en annen frekvens enn Én gang» i forrige trinn, klikker du på AVANSERTE ALTERNATIVER og velger en Aktiv i-periode. Hvis du for eksempel valgte «Daglig» i forrige trinn og en Aktiv i-periode på «1 måned», blir e-posten sendt daglig i én måned.
  7. Skriv inn e-postteksten i tekstfeltet.
  8. Klikk på Send.
Hvilke data som tas med i e-posten, avhenger av tidssonen som er valgt i datautvalgsinnstillingene. Selve e-posten blir sendt en gang etter midnatt i den aktuelle tidssonen. Vi kan imidlertid ikke garantere noe nøyaktig klokkeslett.