Eksport av rapporter og sending av rapporter via e-post

Slik eksporterer du en rapport:

1. Åpne rapporten du ønsker å eksportere. Rapporten eksporteres slik den blir vist der og da på skjermen, så pass på at du har valgt datoperioden og rapportinnstillingene du ønsker.
  2. Klikk på Eksportér under rapporttittelen.
  3. Velg et av disse formatene:
    • CSV
    • TSV
    • TSV for Excel
    • Excel (XLSX)
    • Google Regneark
    • PDF

Filen din genereres automatisk og er tilgjengelig i nedlastingskatalogen på datamaskinen din.

Send en rapport via e-post

Slik sender du en rapport via e-post:

1. Åpne rapporten du ønsker å sende via e-post.
  2. Klikk på E-post under rapporttittelen.
  3. E-postadressen du brukte ved pålogging, er oppført i Fra-feltet.
  4. Angi en kommadelt liste med e-postadresser i Til-feltet.
  5. Angi et emne, og velg vedleggsformat og frekvens.
  6. Hvis du valgte en annen frekvens enn «Én gang» i forrige trinn, klikker du på AVANSERTE ALTERNATIVER og velger en Aktiv i-periode. Hvis du for eksempel valgte «Daglig» i forrige trinn og en Aktiv i-periode på «1 måned», blir e-posten sendt daglig i én måned.
  7. Skriv inn e-postteksten i tekstfeltet.
  8. Klikk på Send.
Merk:Hvilke data som tas med i e-posten, blir avgjort ut fra hvilken tidssone du har valgt under Innstillinger for datautvalg. Selve e-posten blir sendt en gang etter midnatt i den valgte tidssonen. Vi kan imidlertid ikke garantere noen nøyaktig leveringstid.