Rapporten exporteren en delen

Een rapport exporteren

Ga als volgt te werk om een rapport te exporteren:

1. Open het rapport dat u wilt exporteren. Analytics exporteert het rapport zoals het momenteel op uw scherm wordt weergegeven. Zorg er daarom voor dat de gewenste periode en rapportinstellingen zijn geselecteerd.
  2. Klik op Exporteren (tegenover de rapporttitel).
  3. Selecteer een exportindeling:
    • CSV
    • TSV
    • TSV voor Excel
    • Excel (XLSX)
    • Google Spreadsheets
    • Pdf

Het bestand wordt automatisch gegenereerd en in de downloadmap van uw computer geplaatst.

Het laatste lijndiagram dat wordt gegenereerd wanneer u een bewegende grafiek uitvoert, wordt niet geëxporteerd.

Een rapport delen

Er geldt een limiet van 400 geplande e-mailrapporten per gebruiker per weergave.

U kunt een rapport als volgt delen:

1. Open het rapport dat u wilt delen.
  2. Klik op Delen (tegenover de rapporttitel).
  3. Het e-mailadres dat u heeft gebruikt om in te loggen, wordt weergegeven in het veld Van.
  4. Geef een door komma's gescheiden lijst met e-mailadressen op in het veld Aan.
  5. Typ een onderwerp en selecteer de indeling van de bijlage en de frequentie.
  6. Als u een andere frequentie dan Eenmaal heeft geselecteerd bij de vorige stap, klikt u op GEAVANCEERDE OPTIES en selecteert u een periode bij Actief gedurende. Als u in de vorige stap bijvoorbeeld Dagelijks heeft geselecteerd en u een Actief gedurende-periode van '1 maand' heeft ingesteld, wordt de e-mail dagelijks verzonden gedurende een periode van één maand.
  7. Voer de tekst van uw e-mail in het tekstveld in.
  8. Klik op Verzenden.

De tijdzone die u in weergave-instellingen selecteert, bepaalt welke gegevens in de e-mail worden opgenomen. De e-mail zelf wordt even na middernacht in de betreffende tijdzone verzonden. Een precieze aflevertijd kan echter niet worden gegarandeerd.

De frequentie die u voor het rapport selecteert, bepaalt ook welke gegevens er in het rapport staan. Als u bijvoorbeeld Dagelijks selecteert, worden gegevens van de vorige dag in het rapport opgenomen. Als u Wekelijks selecteert, worden gegevens van de vorige week in het rapport opgenomen.