[UA] Raporttien vieminen ja jakaminen

Tässä artikkelissa kerrotaan raporttien viemisestä ja jakamisesta Universal Analyticsissa. Tietoa raporttien viemisestä ja jakamisesta Google Analytics 4:ssä on tässä artikkelissa.

Raportin vieminen

Raportin vieminen

1. Avaa raportti, jonka haluat viedä. Analytics vie raportin näytölläsi näkyvässä muodossa. Varmista siis, että ajanjakso ja raportin asetukset ovat oikein.
  2. Klikkaa raportin otsikon riviltä Eksportoi.
  3. Valitse jokin seuraavista eksportointimuodoista:
    • CSV
    • TSV
    • TSV (Excel)
    • Excel (XLSX)
    • Google Sheets
    • PDF.

Tiedosto luodaan automaattisesti, ja se on saatavilla tietokoneen lataushakemistossa.

Liikekaavion suorittamisen yhteydessä luotua viimeistä viivakaaviota ei eksportoida.

Raportin jakaminen

Rajoitus on 400 ajoitettua sähköpostitse lähetettyä raporttia käyttäjää ja näkymää kohden.

Jaa raportti seuraavasti:

1. Avaa raportti, jonka haluat jakaa.
  2. Klikkaa (raportin otsikon riviltä) Jaa.
  3. Kirjautumisessa käyttämäsi sähköpostiosoite näkyy Lähettäjä-kentässä.
  4. Kirjoita Vastaanottaja-kenttään pilkuilla erotettu luettelo sähköpostiosoitteita.
  5. Määritä viestille aihe. Valitse liitteen muoto ja tiheys.
  6. Jos valitsit edellisessä vaiheessa tiheydeksi jonkin muun kuin Kerran-vaihtoehdon, klikkaa LISÄASETUKSET ja valitse ajanjakso Aktiivinen-kohdasta. Jos esimerkiksi valitsit edellisessä vaiheessa Päivittäin ja asetat Aktiivinen-ajanjaksoksi yhden kuukauden, sähköpostiviesti lähetetään päivittäin yhden kuukauden ajan. Vastaanottajat voivat kieltäytyä sähköpostien vastaanottamisesta tämän ajanjakson aikana käyttämällä viestin alareunassa olevaa linkkiä.
  7. Kirjoita tekstikenttään viestin sisältö.
  8. Klikkaa Lähetä.

Näkymän asetuksista valittu aikavyöhyke vaikuttaa siihen, mitä dataa sähköposti sisältää. Sähköposti lähetetään puolenyön jälkeen valitun aikavyöhykkeen mukaan. Täsmällistä toimitusaikaa ei kuitenkaan voida taata.

Myös raportille valittu tarkistustiheys määrittää, mitä tietoja raportti sisältää. Jos esimerkiksi valitset Päivittäin, raportti sisältää edellisen päivän datan, ja jos valitset Viikoittain, raportti sisältää edellisen viikon datan.