Raporttien vieminen ja jakaminen

Raportin vieminen

1. Avaa raportti, jonka haluat viedä. Analytics vie raportin näytölläsi näkyvässä muodossa. Varmista siis, että ajanjakso ja raportin asetukset ovat oikein.
  2. Klikkaa raportin otsikon alapuolelta Vie.
  3. Valitse vientimuoto:
    • CSV
    • TSV
    • TSV-muoto Exceliin
    • Excel (XLSX)
    • Google Sheets
    • PDF

Tiedosto luodaan automaattisesti, ja se on käytettävissä tietokoneen lataushakemistossa.

Liikekaavion suorittamisen yhteydessä luotua viimeistä viivakaaviota ei viedä.

Raportin jakaminen

Rajoitus on 400 ajoitettua sähköpostitse lähetettyä raporttia käyttäjää ja näkymää kohden.

Jaa raportti seuraavasti:

1. Avaa raportti, jonka haluat jakaa.
  2. Klikkaa raportin otsikon alapuolelta Jaa.
  3. Kirjautumisessa käyttämäsi sähköpostiosoite näkyy Lähettäjä-kentässä.
  4. Kirjoita Vastaanottaja-kenttään pilkuilla erotettu luettelo sähköpostiosoitteita.
  5. Määritä viestille aihe. Valitse liitteen muoto ja tiheys.
  6. Jos valitsit edellisessä vaiheessa muun kuin Kerran-vaihtoehdon, klikkaa LISÄASETUKSET ja valitse ajanjakso Aktiivinen-vaihtoehdoista. Jos esimerkiksi valitsit edellisessä vaiheessa Päivittäin ja määritit Aktiivinen-ajanjaksoksi yhden kuukauden, sähköpostiviesti lähetetään päivittäin yhden kuukauden ajan.
  7. Kirjoita tekstikenttään viestin sisältö.
  8. Valitse Lähetä.

Näkymän asetuksissa valittu aikavyöhyke määrittää, mitä tietoja sähköposti sisältää. Sähköposti lähetetään puolenyön jälkeen valitun aikavyöhykkeen mukaan. Täsmällistä toimitusaikaa ei kuitenkaan voida taata.

Myös raportille valittu tarkistustiheys määrittää, mitä tietoja raportti sisältää. Jos esimerkiksi valitset Päivittäin, raportti sisältää edellisen päivän tiedot; jos taas valitset Viikoittain, raportti sisältää edellisen viikon tiedot.