Raporttien vieminen ja lähettäminen sähköpostitse

Raportin vieminen

1. Avaa raportti, jonka haluat viedä. Raportti viedään Analyticsissa sellaisena kuin se kyseisellä hetkellä ruudulla näytetään. Varmista siis, että ajanjakso ja raportin asetukset ovat oikein.
  2. Valitse raportin otsikon alapuolelta Vie.
  3. Valitse vientimuoto:
    • CSV
    • TSV
    • TSV-muoto Exceliin
    • Excel (XLSX)
    • Google Sheets
    • PDF.

Tiedosto luodaan automaattisesti, ja se on käytettävissä tietokoneen lataushakemistossa.

Liikekaavion suorittamisen yhteydessä luotua viimeistä viivakaaviota ei viedä.

Raportin lähettäminen sähköpostitse

Rajoitus on 400 ajoitettua sähköpostitse lähetettyä raporttia käyttäjää ja näkymää kohden.

Voit lähettää raportin sähköpostitse seuraavasti:

1. Avaa raportti, jonka haluat lähettää sähköpostitse.
  2. Valitse raportin otsikon alapuolelta Sähköposti.
  3. Kirjautumisessa käyttämäsi sähköpostiosoite näkyy Lähettäjä-kentässä.
  4. Kirjoita Vastaanottaja‑kenttään pilkuilla erotettu luettelo sähköpostiosoitteista.
  5. Määritä viestille aihe. Valitse liitteen muoto ja lähetystiheys.
  6. Jos valitsit edellisessä vaiheessa muun lähetystiheyden kuin Kerran, valitse LISÄASETUKSET ja sen jälkeen Aktiivinen-jakso. Jos valitsit edellisessä vaiheessa esimerkiksi lähetystiheydeksi Päivittäin ja Aktiivinen-jaksoksi yhden kuukauden, sähköposti lähetään päivittäin yhden kuukauden ajan.
  7. Kirjoita sähköpostin viesti tekstikenttään.
  8. Valitse Lähetä.

Näkymän asetuksissa valittu aikavyöhyke määrittää, mitä tietoja sähköposti sisältää. Sähköposti lähetetään puolenyön jälkeen valitun aikavyöhykkeen mukaan. Täsmällistä toimitusaikaa ei kuitenkaan voida taata.

Myös raportille valittu tarkistustiheys määrittää, mitä tietoja raportti sisältää. Jos esimerkiksi valitset Päivittäin, raportti sisältää edellisen päivän tiedot; jos taas valitset Viikoittain, raportti sisältää edellisen viikon tiedot.