[UA] Exportar i compartir informes

Aquest article explica com podeu exportar i compartir informes a Universal Analytics. Per obtenir informació sobre com podeu exportar i compartir informes a Google Analytics 4, aneu a [GA4] Compartir i exportar informes.

Exportar un informe

Per exportar un informe, feu el següent:

1. Obriu l’informe que vulgueu exportar. Analytics l'exportarà tal com es mostra a la pantalla; per tant, cal que us assegureu que heu aplicat la configuració d'interval de dates i d'informe que voleu.
  2. Feu clic a l'opció Exporta que hi ha a la dreta del títol de l'informe, a l'altre extrem de la pantalla.
  3. Seleccioneu un dels formats d'exportació següents:
    • CSV
    • TSV
    • TSV per a Excel
    • Excel (XLSX)
    • Fulls de càlcul de Google
    • PDF

El fitxer es genera automàticament i està disponible al directori de baixades de l'ordinador.

El gràfic de línies final que es genera quan executeu un gràfic dinàmic no s'exporta.

Compartir un informe

Hi ha un límit de 400 informes programats per enviar per correu electrònic per usuari i visualització.

Per compartir un informe:

1. Obriu l'informe que voleu compartir.
  2. Feu clic a l'opció Comparteix que hi ha a la dreta del títol de l'informe, a l'altre extrem de la pantalla.
  3. L'adreça electrònica que vau utilitzar per iniciar la sessió es mostra al camp De.
  4. Al camp Per a, introduïu una llista d'adreces electròniques separada per comes.
  5. Introduïu un assumpte i seleccioneu el format del fitxer adjunt i la freqüència.
  6. Si la freqüència que trieu al pas anterior no és Una vegada, feu clic a OPCIONS AVANÇADES i seleccioneu un període a Activat durant. Per exemple, si heu triat Diàriament en el pas anterior i heu especificat "1 mes" a Activat durant, el correu electrònic s'enviarà cada dia durant un mes. Els destinataris poden desactivar la recepció de correus electrònics durant el període actiu mitjançant l'enllaç que hi ha a la part inferior del correu.
  7. Utilitzeu el camp de text per introduir el cos del correu electrònic.
  8. Fes clic a Envia.

La zona horària que s'hagi seleccionat a la configuració d'una visualització determina quines dades s'inclouen al correu electrònic. El correu electrònic s'envia poc després de la mitjanit de la zona horària seleccionada, però no podem garantir-ne l'hora exacta de lliurament.

La freqüència seleccionada per a l'informe també determina el contingut del correu electrònic. Per exemple, si trieu Diàriament, l'informe inclou dades del dia anterior; si escolliu Setmanalment, inclou dades de la setmana anterior.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!