Filtres avançats

Els filtres avançats us permeten construir camps que proporcionin dades a l'informe d'un o dos camps existents. Utilitzeu expressions regulars POSIX i les variables corresponents per capturar tots o parts dels Camps i combinar els resultats en l'ordre que vulgueu. Per obtenir informació general sobre el funcionament dels filtres, llegiu Sobre els filtres.

Un filtre avançat ocupa fins a dos camps, el Camp A i el Camp B per construir el Camp de sortida. L'expressió Extracte A s'aplica al Camp A i l'expressió Extracte B s'aplica al Camp B. Aquestes expressions poden utilitzar coincidències de text completes o parcials, i també incloure comodins. La llista següent mostra els comodins més habituals i els seus significats. Les expressions conformen les expressions regulars POSIX.

Comodí Significat
. coincideix amb qualsevol caràcter simple
* coincideix amb zero o amb més elements anteriors
+ coincideix amb un o més elements anteriors
? coincideix amb zero o un dels elements anteriors
() recorda el contingut del parèntesi com un element
[] coincideix amb un element d'aquesta llista
- crea un interval a la llista
| o bé
^ coincideix amb el començament del camp
$ coincideix amb el final del camp
\ evita qualsevol dels elements anteriors

Utilitzeu els parèntesis () per capturar les parts dels Camps. Aquestes es poden referenciar al Constructor mitjançant les anotacions $A1, $A2, $B1 i $B2. $A o $B fan referència al camp i el nombre fa referència al parèntesis que s'han de triar. A l'exemple anterior, el Camp A i el Camp B complets s'utilitzen i s'afegeixen com a camp nou. El camp de sortida a pot ser un camp independent del mateix camp com a Camp A o Camp B.

Controls

L'opció Sobreescriu el camp de sortida us permet decidir què podeu fer si el Camp de sortida a ja existeix. L'opció Es requereix el Camp x us permet decidir què podeu fer si una de les expressions no coincideix. Finalment, Distingeix entre majúscules i minúscules indica si les dades han de coincidir amb les cadenes tenint en compte les majúscules i minúscules.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!