Opret og administrer visningsfiltre

Du kan oprette filtre på kontoniveau og derefter anvende dem på en eller flere visninger.

Du kan oprette filtre på visningsniveau, der kun gælder for den pågældende visning, og du kan administrere filtre på kontoniveau, der er anvendt på visningen.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Tilladelser

Brugere, som har rollen Redaktør på kontoniveau, kan:

• Oprette/redigere filtre på kontoniveau
  • Oprette/redigere filtre på visningsniveau
  • Anvende filtre på enhver visning på kontoen.

Brugere, som har rollen Redaktør på visningsniveau, kan:

• anvende allerede oprettede filtre eller fjerne dem fra det aktuelle dataudvalg, men kan ikke oprette nye filtre eller redigere allerede oprettede filtre.

Opret et filter på kontoniveau

Sådan opretter du et filter på kontoniveau:

1. Log ind på Google Analytics..
  2. Klik på Administrator, og gå til den konto, hvor du vil oprette filteret.
  3. Klik på Alle filtre i kolonnen KONTO.
  4. Klik på + Tilføj filter. Hvis du ikke kan se denne knap, har du ikke den nødvendige tilladelse.
  5. Angiv et navn til filteret.
  6. Vælg Foruddefineret for at vælge mellem de foruddefinerede filtertyper.
  7. Vælg Tilpasset for at oprette et tilpasset filter ud fra de valgmuligheder, som vi stiller til rådighed. Hvis du opretter et tilpasset filter, kan du se vores definitioner af filterfelterne.
    Bemærk! Chrome har implementeret opdateringer for at forbedre beskyttelsen af personlige oplysninger ved at reducere granulariteten af data, der er tilgængelige via browseren. Som følge af disse opdateringer kan følgende felter nu have begrænsede eller ingen tilgængelige data:
    • Mobilenhedsbranding
    • Markedsføringsnavn på mobilenhed
    • Mobilenhedens model
    • Mobilinputvælger
    • Operativsystemversion
    • Skærmopløsning
  8. I listen Tilgængelige visninger kan du vælge de visninger, du vil anvende filteret på, og derefter klikke på Tilføj.
  9. Klik på Gem.

Som standard anvendes visningsfiltre på data i den rækkefølge, filtrene blev tilføjet. Så hvis der allerede er filtre på en visning, vil det nye filter blive anvendt efter dem. Følg vejledningen herunder for at ændre filterrækkefølgen for en visning.

Opret et filter på visningsniveau

Sådan opretter du et filter på visningsniveau:

1. Log ind på Google Analytics..
  2. Klik på Administrator, og gå til den visning, hvor du vil oprette filteret.
  3. Klik på Filtre i kolonnen VISNING.
  4. Klik på + Tilføj filter. Hvis du ikke kan se denne knap, har du ikke den nødvendige tilladelse.
  5. Vælg Opret nyt filter.
  6. Angiv et navn til filteret.
  7. Vælg Foruddefineret for at vælge mellem de foruddefinerede filtertyper.
  8. Vælg Tilpasset for at oprette et tilpasset filter ud fra de valgmuligheder, som vi stiller til rådighed. Hvis du opretter et tilpasset filter, kan du se vores definitioner af filterfelterne.
    Bemærk! Chrome har implementeret opdateringer for at forbedre beskyttelsen af personlige oplysninger ved at reducere granulariteten af data, der er tilgængelige via browseren. Som følge af disse opdateringer kan følgende felter nu have begrænsede eller ingen tilgængelige data:
    • Mobilenhedsbranding
    • Markedsføringsnavn på mobilenhed
    • Mobilenhedens model
    • Mobilinputvælger
    • Operativsystemversion
    • Skærmopløsning
  9. I listen Tilgængelige visninger kan du vælge de visninger, du vil anvende filteret på, og derefter klikke på Tilføj.
  10. Klik på Gem.

Skift filterrækkefølgen for en visning

1. Log ind på Google Analytics..
  2. Vælg fanen Administrator, og naviger til den visning, hvor du vil oprette filteret.
  3. Klik på Filtre i kolonnen VISNING.
  4. Klik på Tildel filterrækkefølge, vælg det filter, du vil flytte, og klik derefter på Flyt op eller Flyt ned. Klik på Gem, når du er færdig.
  5. Hvis du vil fjerne et filter fra visningen, skal du klikke på fjern på rækken for det pågældende filter.

Føj allerede oprettede filtre til en visning, eller fjern dem fra en visning

1. Log ind på Google Analytics..
  2. Klik på Administrator, og gå til den visning, hvor du vil tilføje eller fjerne filtre.
  3. Klik på Filtre i kolonnen VISNING.
  4. Klik på + Tilføj filter.
  5. Vælg Anvend eksisterende filter.
  6. Tilføj eller fjern filtre efter behov.
  7. Klik på Gem.