Crear i gestionar filtres de visualitzacions

Podeu crear filtres al nivell de compte i aplicar-los a una o més visualitzacions.

Podeu crear filtres al nivell d'una visualització que només s'apliquin a aquesta visualització i gestionar els filtres al nivell de compte que s'hagin aplicat a la visualització.

Contingut d'aquest article:

Permisos

Els usuaris que tenen la funció d'editor al nivell de compte poden:

• Crear i editar filtres al nivell de compte.
  • Crear i editar filtres al nivell de visualització.
  • Aplicar filtres a qualsevol visualització del compte.

Els usuaris que tenen la funció d'editor al nivell de visualització poden:

• Aplicar o suprimir filtres a la visualització, però no poden crear filtres ni editar-ne d'existents.

Crear filtres al nivell de compte

Per crear un filtre al nivell de compte:

1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Feu clic a Administrador i aneu al compte en què vulgueu crear el filtre.
  3. A la columna COMPTE, feu clic a Tots els filtres.
  4. Feu clic a + Afegeix filtre. Si no veieu aquest botó, no teniu el permís necessari.
  5. Introduïu un nom per al filtre.
  6. Seleccioneu Predefinit per triar entre els tipus de filtres predefinits.
  7. Seleccioneu Personalitzat per crear un filtre personalitzat amb les opcions que us proporcionem. Si creeu un filtre personalitzat, vegeu les nostres definicions dels camps del filtre.
    Nota: Chrome ha implementat actualitzacions per millorar la privadesa de l'usuari reduint la granularitat de les dades disponibles a través del navegador. Com a resultat d'aquestes actualitzacions, és possible que els camps següents ara tinguin dades limitades o que no tingui dades disponibles:
    • Marca del dispositiu mòbil
    • Nom comercial del dispositiu mòbil
    • Model del dispositiu mòbil
    • Selector del mètode d'introducció de dades al mòbil
    • Versió del sistema operatiu
    • Resolució de pantalla
  8. A la llista Visualitzacions disponibles, seleccioneu les visualitzacions a les quals voleu aplicar el filtre i feu clic a Afegeix.
  9. Feu clic a Desa.

De manera predeterminada, els filtres de la visualització s'apliquen a les dades en l'ordre en què s'han afegit els filtres. Per tant, si ja hi ha filtres en una visualització, el filtre nou s'aplicarà després dels existents. Seguiu les instruccions que trobareu més endavant per canviar l'ordre dels filtres d'una visualització.

Crear filtres al nivell de visualització

Per crear un filtre al nivell de visualització:

1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Feu clic a Administrador i aneu a la visualització en què vulgueu crear el filtre.
  3. A la columna MOSTRA, feu clic a Filtres.
  4. Feu clic a + Afegeix filtre. Si no veieu aquest botó, no teniu el permís necessari.
  5. Seleccioneu Crea un filtre nou.
  6. Introduïu un nom per al filtre.
  7. Seleccioneu Predefinit per triar entre els tipus de filtres predefinits.
  8. Seleccioneu Personalitzat per crear un filtre personalitzat amb les opcions que us proporcionem. Si creeu un filtre personalitzat, vegeu les nostres definicions dels camps del filtre.
    Nota: Chrome ha implementat actualitzacions per millorar la privadesa de l'usuari reduint la granularitat de les dades disponibles a través del navegador. Com a resultat d'aquestes actualitzacions, és possible que els camps següents ara tinguin dades limitades o que no tingui dades disponibles:
    • Marca del dispositiu mòbil
    • Nom comercial del dispositiu mòbil
    • Model del dispositiu mòbil
    • Selector del mètode d'introducció de dades al mòbil
    • Versió del sistema operatiu
    • Resolució de pantalla
  9. A la llista Visualitzacions disponibles, seleccioneu les visualitzacions a les quals voleu aplicar el filtre i feu clic a Afegeix.
  10. Feu clic a Desa.

Canviar l'ordre dels filtres en una visualització

1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Seleccioneu la pestanya Administrador i aneu a la visualització en què vulgueu crear el filtre.
  3. A la columna MOSTRA, feu clic a Filtres.
  4. Feu clic a Assigna un ordre de filtre, seleccioneu el filtre que vulgueu moure i, tot seguit, feu clic a Desplaça amunt o a Desplaça avall. Feu clic a Desa quan hàgiu acabat.
  5. Si voleu treure un filtre de la visualització, feu clic a treu a la fila del filtre.

Afegir filtres a una visualització o treure'n

1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Feu clic a Administrador i aneu a la visualització en què vulgueu afegir o treure filtres.
  3. A la columna MOSTRA, feu clic a Filtres.
  4. Feu clic a + Afegeix filtre.
  5. Seleccioneu Aplica el filtre existent.
  6. Afegiu o suprimiu els filtres que vulgueu.
  7. Feu clic a Desa.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!