Denna artikel handlar om Universal Analytics-egendomar som upphör att bearbeta data den 1 juli 2023 (1 oktober 2023 för Analytics 360-egendomar). Börja använda en Google Analytics 4-egendom om du inte redan har gjort det.

Om anpassade rapporter

En anpassad rapport är en rapport som du själv skapar. Välj önskade dimensioner (till exempel Ort och Webbläsare) och önskade mätvärden (till exempel Sessioner, Sidvisningar och Avvisningsfrekvens), och bestäm hur de ska visas. Du måste ange minst en dimension och ett mätvärde. Läs mer om dimensioner och mätvärden.

Vissa dimensioner och mätvärden kan inte kombineras i en anpassad rapport. Läs mer i Giltiga kombinationer av dimension och mätvärde.

Så här visar du anpassade rapporter:

1. Logga in på Google Analytics.
  2. Leta reda på vyn.
  3. Öppna Rapporter.
  4. Klicka på ANPASSNING > Anpassade rapporter. Om du inte har skapat några anpassade rapporter ser du bara Översikt.

Läs Skapa och hantera anpassade rapporter om du vill läsa om hur du skapar, redigerar och delar anpassade rapporter.