Om anpassade rapporter

En anpassad rapport är en rapport som du själv skapar. Välj önskade dimensioner (till exempel Ort och Webbläsare) och önskade mätvärden (till exempel Sessioner, Sidvisningar och Avvisningsfrekvens), och bestäm hur de ska visas. Du måste ange minst en dimension och ett mätvärde. Läs mer om dimensioner och mätvärden.

Vissa dimensioner och mätvärden kan inte kombineras i en anpassad rapport. Läs mer i Giltiga kombinationer av dimension och mätvärde.

Så här visar du anpassade rapporter:

1. Logga in på ditt Analytics-konto.
  2. Välj fliken Anpassning överst på valfri sida i Analytics.
  3. Välj Anpassade rapporter i den vänstra navigeringspanelen. Rapporterna visas under Anpassade rapporter i den vänstra navigeringspanelen. Om du inte har skapat några anpassade rapporter visas bara Översikt under Anpassade rapporter.

Läs Skapa och hantera anpassade rapporter om du vill läsa om hur du skapar, redigerar och delar anpassade rapporter.