Om tilpassede rapporter

Tilpassede rapporter er rapporter du selv lager. Du velger dimensjoner (f.eks. by og nettleser) og beregninger (f.eks. økter, sidevisninger og fluktfrekvens) og bestemmer hvordan de skal bli vist. Du må angi minst én dimensjon og én beregning. Finn ut mer om dimensjoner og beregninger.

Enkelte beregninger og dimensjoner kan ikke kombineres i en tilpasset rapport. Du finner mer informasjon om dette under Gyldige kombinasjoner av dimensjoner og beregninger.

Slik kan du se tilpassede rapporter:

1. Logg på Google Analytics-kontoen din.
  2. Velg Tilpasset-fanen øverst på en side i Analytics.
  3. Velg Tilpassede rapporter på navigeringslinjen til venstre. Rapportene dine er oppført på navigeringslinjen til venstre under Tilpassede rapporter. Hvis du ikke har laget tilpassede rapporter, kan du bare se oppføringen «Oversikt under Tilpassede rapporter».

Under Oppretting og administrasjon av tilpassede rapporter finner du informasjon om hvordan du lager, redigerer og deler tilpassede rapporter.