Sobre els informes personalitzats

Un informe personalitzat és un informe que creeu. Teniu llibertat per triar les dimensions (Ciutat i Navegador, per exemple) i les mètriques (Sessions, Nombre de pàgines visualitzades i Percentatge de rebots, per exemple) i per decidir com s'han de mostrar. Heu d'especificar com a mínim una mètrica. Consulteu més informació sobre les dimensions i les mètriques.

Algunes mètriques i dimensions no es poden emparellar als informes personalitzats. Per obtenir més informació, consulteu les combinacions vàlides de mètriques i dimensions.

Per veure els informes personalitzats, feu el següent:

1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Aneu a la visualització que us interessi.
  3. Obriu la pestanya Informes.
  4. Feu clic a PERSONALITZACIÓ > Informes personalitzats. Si no heu creat informes personalitzats, només veureu la secció Visió general.

Consulteu Crear i gestionar informes personalitzats per obtenir més informació sobre com es creen, s'editen i es comparteixen els informes personalitzats.