[GA4] Hvorfor ser Google Analytics anderledes ud?

Hvis du har konfigureret et website i Google Analytics efter den 14. oktober 2020, har du sandsynligvis oprettet en Google Analytics 4-ejendom. Google Analytics 4 er en ny type ejendom med andre rapporter, end hvad du er vant til at se i Universal Analytics. En af fordelene ved en Google Analytics 4-ejendom er, at du kan bruge den til et website, en app eller både et website og en app sammen. Universal Analytics-ejendomme understøtter kun websites. Den 14. oktober 2020 erstattede Google Analytics 4 ejendomme Universal Analytics som standardejendomstypen.

Her er nogle af forskellene mellem Google Analytics 4- og Universal Analytics-ejendomme:

• Google Analytics 4-ejendomme har ikke et "UA"-sporings-id. De har i stedet et "G"-id.
  • Google Analytics 4-ejendomme har ingen visninger.
  • Google Analytics 4-ejendomme har ikke mål. Hvis du vil spore konverteringer, kan du markere en hændelsestype som en konvertering

Få flere oplysninger om Google Analytics 4 ved at gå til Præsentation af den næste generation af Analytics, Google Analytics 4.