Konfigurationsassistent [GA4]

Konfigurationsassistenten är två separata verktyg som hjälper dig att konfigurera funktioner i Google Analytics.

Med Konfigurationsassistenten i en Universal Analytics 4-egendom får du hjälp att migrera från en Universal Analytics-egendom till en Google Analytics 4-egendom. Den lägger till en Google Analytics 4-egendom i ditt Analytics-konto som samlar in data parallellt med din Universal Analytics-egendom. Läs mer

Med Konfigurationsassistenten i en Google Analytics 4-egendom får du hjälp att slutföra inställningarna i din Google Analytics 4-egendom. Läs mer