Konfigureringsassistenten [GA4]

Konfigureringsassistenten viser til to separate verktøy du kan bruke for å konfigurere funksjoner i Google Analytics.

Med konfigureringsassistenten i Universal Analytics 4-områder kan du overføre fra et Universal Analytics-område til et Google Analytics 4-område. Den legger til et Google Analytics 4-område i Analytics-kontoen din som samler inn data sammen med Universal Analytics-området ditt. Finn ut mer.

Med konfigureringsassistenten i et Google Analytics 4-område kan du fullføre konfigureringen av Google Analytics 4-området ditt. Finn ut mer.