Tämä artikkeli koskee Google Analytics 4 ‑mittauskokonaisuuksia. Jos käytät vielä Universal Analytics ‐mittauskokonaisuutta, joka ei enää käsittele dataa 1.7.2023 alkaen (Analytics 360 ‐mittauskokonaisuudet: 1.10.2023 alkaen), siirry Universal Analytics ‐osioon.

Setup Assistant [GA4]

• GA4:n Setup Assistant on ohjattu toiminto, johon pääset Universal Analytics ‑omaisuutesi Järjestelmänvalvoja-sivulta.
  • Google Analytics 4 ‑omaisuutesi Setup Assistantissa on linkkejä työkaluihin, joiden avulla voit siirtää Universal Analytics ‑määrityksesi Google Analytics 4 ‑omaisuuteesi.

Universal Analytics ‑omaisuus

GA4:n Setup Assistant on ohjattu toiminto, johon pääset Universal Analytics ‑omaisuutesi Järjestelmänvalvoja-sivulta. Se lisää Google Analytics 4 ‑omaisuuden, joka kerää dataa Universal Analytics ‑omaisuutesi rinnalla. Kun klikkaat ensimmäisen kerran "GA4:n Setup Assistant", näet seuraavan näkymän:

Kun olet liittänyt Google Analytics 4 ‑omaisuuden Universal Analytics ‑omaisuuteesi, GA4:n Setup Assistant näyttää tältä:

Google Analytics 4 ‑omaisuus

Setup Assistant on sivu, jolle pääset Google Analytics 4 ‑omaisuutesi Järjestelmänvalvoja-sivulta. Sen kautta saat käyttöösi työkaluja, joiden avulla voit siirtää Universal Analytics ‑omaisuutesi määritykset Google Analytics 4 ‑omaisuuteesi. Google Analytics 4 ‑omaisuutesi Setup Assistant näyttää tältä:

Lue lisää